Χωρίς VPN

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα κανάλια ακολουθώντας απλές οδηγίες για κάθε συσκευή! Η χρήση VPN ΔΕΝ απαιτείται!

Για όλες τις συσκευές

Υποστηρίζουμε όλες τις συσκευές μεταξύ των Android (TV/Mobile/BOX), Windows, iOS, MAG, Tizen, WebOS και όποια άλλη συσκευή έχετε!

7000+ κανάλια

Με πάνω από 7000 ζωντανά και on-demand κανάλια από πάνω από 10 χώρες, όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει το περιεχόμενο που επιθυμεί!

Εύκολη αγορά

Τώρα μπορείτε να κάνετε την αγορά του πακέτου σας εύκολα και γρήγορα απευθείας από την ιστοσελίδα μας, συμπληρώνοντας απλά μια φόρμα!

Στο GStreams θα βρεις την καλύτερη online τηλεόραση, συμβατή με όλες τις συσκευές, με πάνω από 7.000 ζωντανά και on-demand κανάλια, εκατοντάδες ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους, ντοκιμαντέρ, παιδικές ταινίες, ταινίες ενηλίκων και όλα αυτά σε ένα πακέτο ανεξάρτητα από τη διάρκειά του!

Μπορείς επίσης να μπεις στην ομάδα του GStreams ως μεταπωλητής και να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση εύκολα και γρήγορα, απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις στο παρακάτω link!

Υποστηρίζουμε συσκευές Infomir MAG, Υπολογιστές με λειτουργικό Windows, Υπολογιστές με λειτουργικό Linux, Κινητά iOS (iPhone), Υπολογιστές με λειτουργικό OSX (MAC), Android (TV, Box, Τηλέφωνα), Smart TV (Samsung, LG κλπ) και διαθέτουμε δικό μας δωρεάν λογισμικό για πολλές από τις παραπάνω συσκευές!